ΤΥΠΟ - υπηρεσίες παραγωγής

Στο ΤΥΠΟ συνδέουμε αρμονικά τη σύγχρονη τεχνογνωσία με την τυπογραφική παράδοση και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες παραγωγής για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Βορειοευρωπαϊκά standards στη συνεργασία και την παραγωγή, υψηλή εξειδίκευση, υποστήριξη πολλών γλωσσών, διεθνείς συνεργασίες, δυνατότητα παραγωγής και εμπορίας στο εξωτερικό, αξιοπιστία.

Είτε πρόκειται για ένα «απλό» φυλλάδιο ή για μια δύσκολη πανεπιστημιακή εργασία, είτε για την έκδοση ενός βιβλίου λογοτεχνίας (έντυπη ή ηλεκτρονική) ή για την υποστήριξη ενός συνεδρίου (έντυπα, wearables, websites, εφαρμογές, εκδόσεις), είτε για τον σχεδιασμό ψηφιακών εφαρμογών (online, offline, mobile) ή για τη συνολική υλοποίηση οποιασδήποτε ιδέας που στηρίζεται σε κείμενα (καμπάνιες, κατασκευές, υποστήριξη και σχεδιασμός εκθεσιακής παρουσίας), έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό και την εμπειρία προκειμένου να εγγυηθούμε αποτελέσματα υψηλού επιπέδου και διεθνών προδιαγραφών.


Σχεδιασμός, τυπογραφία, εφαρμογές: Περικλής Δουβίτσας
Διορθώσεις και επιμέλεια κειμένων: Αρετή Μπουκάλα, Βαρβάρα Καρζή, Ηρακλής Καρελίδης, ΥΦΕΓΝΗ*
Παραγωγή: Φωτόλιο & Τύπικον
Διανομή εκδόσεων που προορίζονται για το εμπόριο: Εκδόσεις ΝΕΦΕΛΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες του TΥΠΟ, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Αν είστε βιβλιοπώλης: η κεντρική διάθεση των εκδόσεών μας γίνεται από τις Εκδόσεις ΝΕΦΕΛΗ, τηλ.: 210.3607744, fax: 210.3623093

Αν θέλετε να αγοράσετε βιβλία μας: θα τα βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.